Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy egy...

Létezik olyan, hogy egy cukrászdába helyben fogyasztva drágább a sütemény, mint elvitelre?

Figyelt kérdés
Tegnap ettem a cukiban egy sütit, és kiírva 330 Ft volt és 350-et fizettem érte, mire megkérdeztem, hogy miért, azt mondták, hogy az áfa helyben fogyasztva magasabb.
2009. szept. 16. 09:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert ha elviszed, akkor élelmiszert vettél, ha ott megeszed az vendéglátásnak minősül.
2009. szept. 16. 09:31
 2/5 anonim ***** válasza:
63%
Ha 330volt kiírva akkor annyiért kellett volna adniuk a sütit.
2009. szept. 16. 09:31
 3/5 anonim ***** válasza:
92%

Általában úgy szokott lenni, hogy a pultnál ki van írva egy ár, az az elviteli ár.

Ha leülsz, és rendelsz, akkor viszont az asztalon vagy egy kis étlap, ami a helyben fogyasztott árat mutatja.

2009. szept. 16. 09:38
 4/5 anonim ***** válasza:
89%
ez valóban így van, hogy más az áfájuk, de ez nem jelenti feltétlenül azt is, hogy más áron kell, hogy adják neked. Nem korrekt, hogy nem tájékoztattak az árról
2009. szept. 16. 10:44
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

10:44

kimaradt :az elcsomagolt áfája 18%, a helyben fogyasztotté 25%

2009. szept. 16. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!