Pick szalámi felbontva a hűtőben meddig áll el?
Figyelt kérdés
Fel volt bontva, ettem is belőle, nem éreztem semmi rosszat rajta, aztán kiderült, h elkallódott a hűtőben és már vagy 1 hónapja bent van....ugye semmi bajom nem lesz?2015. máj. 28. 10:33
1/3 anonim válasza:
szinte akármeddig. Ami történhet vele, hogy kiszárad. Nem tudom, hogy szeletelt-e vagy egyben van, ha egyben van akkor, ha nagyon zavar levághatod az utolsó szeletet, mögötte már biztos nem száraz. Ha szeletelt, akkor lehet, hogy kicsit ki van száradva, de ízre semmi baja nem lehet
2/3 anonim válasza:
Mi a szalámit a kamrában szoktuk tartani és ott is eláll egy évig :D
3/3 anonim válasza:
Az aggodalomtól több bajod lesz, mint a szalámitól :)
Feleslegesen aggódsz, a pick szaláminak semmi baja, még ha több hónapja is volt a hűtőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!