Marikapont48 kérdése:
Nem nagyon tudok főzni, de a szakács könyvben azt írják lobogó sós vízben? De nem tudom hogyan kell lobogtatni a vizet. Valaki segítene? SOS!
Figyelt kérdés
2015. ápr. 22. 22:50
1/4 anonim válasza:
Felteszed a tűzre, és hagyod forrni. A lobogó viz az, ami már annyira forr, hogy szép nagy buborékok távoznak belőle.
2/4 A kérdező kommentje:
De az a buborékos víz azt mondták nekem. mert az nem lobog hanem buborékol...
2015. ápr. 22. 23:05
3/4 anonim válasza:
Ilyet soha nem fogsz receptben találni, hogy "buborékos víz".
Vagy "forrásban lévő", vagy "lobogó". Ez utóbbi ami már annyira forr, hogy valóban nagy buborékok keletkeznek benne.
4/4 anonim válasza:
Akkor kellően forró a fővő víz, ha lobog, zubog. Szóval ha lefödnéd, emelgetné a fedőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!