Ajánlanátok szakácsnak, hasznos szakmai könyveket?
Nekem ez nagyon bevált: [link]
Egyszer Tescoban vettem, karácsony körül. Benne vannak a zöldségek, gyümölcsök szezonja, mit mivel lehet helyettesíteni, milyen alapanyag mire való, milyen eszközök vannak, tök jó receptek, saláták fajtái, melyik krumplit hogy kell elkészíteni, Teli van tippekkel, hogy kell tésztát főzni, rizs és gabona fajtái, lisztek, kuszkusz, bulgur stb. Vannak képek benne, nagyon szépek, hogy néz ki a véres steak, az átsült steak, meg a közepesre sütött steak, meg hogy kell hirtelen sütni a húst. Le vannak írva milyen húsok vannak, melyiket hogyan jó elkészíteni, mi az a pácolás. Sorolhatnám estig. De szuper tökéletes, minden alap dolog benne van, meg minden olyan is, amit csak profi szakácsoknak kell tudniuk. Tényleg SZUPER!
A másik: [link]
Ez is tök jó. Benne vannak az alap eszközök, meg a bonyolultabb eszközök, egy csomó tipp pl. Hogy kell csokilevelet csinálni dísznek, meg karamellás cukorból hogy kell "ketrecet" csinálni. Ez is szuper, ezt a kettőt nagyon ajánlom!!!!
Nem voltam egyértelmű, de én profi szakács vagyok, ez a szakmám és olyan könyv kéne amivel tovább tudnám fejleszteni magam.
Bár a második könyv érdekes lehet, köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!