Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen tejmentes, cukormentes,...

Milyen tejmentes, cukormentes, puha (pépes) ételeket ismertek?

Figyelt kérdés

Nemsokára lesz egy szájsebészeti beavatkozásom, és tudtommal több napig nem ehetek kemény, tejet/cukrot tartalmazó ételt.

Mivel nem szeretném ugyanazt enni naponta 5x, segítségeteket kérném.

Eddig fejben nekem a májkrém, virsli, banán jutott eszembe.

2015. ápr. 20. 19:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Zabkasa vizzel, édesítőszerrel, reszelt almával, fahéjjal. Én imádom. :). Ráadásul egészséges is ;)
2015. ápr. 20. 19:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha már banán, akkor érett banán elkeverve kakaóval, ez a kedvenc csokipudingom.

Gondolom, a maglisztes kása és a kókuszmüzli extrém lenne, s a diós vaj is. Nekem ilyeneim vannak, no. Hmmm... A négyszeres mennyiségű vízben főtt rizs is elég puha, mire mindet felszívja, a párom speciel kenyér helyett eszi bármihez s azonkívül még édességeket is csinál belőle, kakaóval, gyümölccsel, dióval, miegymással. A többi általam egész szemű gabona keményebb, persze vannak darák és lisztek is.

A lágytojás és a rántotta sem kemény...

2015. ápr. 21. 03:18
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem szeretem a tojást annyira:(

A rizs még jó ötlet, erre nem is gondoltam:D

Az extrém példákat is megkóstolnám, bár még soha nem ettem ilyet :)

Nekem mindegy, csak puha legyen:D

Köszönöm a válaszokat, jól fog jönni:)

2015. ápr. 21. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!