Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hidegtál tojás és tejtermék...

Hidegtál tojás és tejtermék nélkül?

Figyelt kérdés
Tudnátok mondani olyan hidegtál ötleteket, amihez nem kell tojás és tejtermék? A fasírtot meg tudom oldani, a kaszinótojás nyilván kimarad:) De a sonkatekercset pl. mivel töltenétek meg?

2015. márc. 25. 13:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Köretnek friss saláta, lencsesaláta, párolt zöldség.

Feltétnek bármilyen sült, rántott dolgoknál panír helyett sima paprikás liszt.

2015. márc. 25. 14:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Sonkatekercset valamilyen zöldségkrémmel tölteném, például humusz vagy padlizsánkrém. Esetleg párolt spárga, vagy zellerszár. Bár az utóbbi kettőt nem mondanám sonkatekercsnek, de a hidegtálra nekem passzolna.

Csinálnék zellerkrémmel töltött paradicsomot

Jó nehéz kérdést tettél fel:)

Esetleg kerülhetne rá baconba tekert oliva bogyó vagy baconba tekert koktél paradicsom, kolbásszal töltött karaj.

2015. márc. 25. 15:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, miért szeretnéd kihagyni a tojást és a tejterméket?
2015. márc. 25. 15:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Tejfehérje és tojásfehérje allergia :/. Lehet, hogy nem egyszerű a kérdés, mégis sok jó ötletet kaptam, köszönöm:)
2015. márc. 25. 17:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Akkor nálad a laktózmentes termékek sem jók megoldásnak. Abban jó vagyok sajnos.

Szójatejet vagy növényi tejet ihatsz?

Ha igen, akkor készíthetsz egy "besamel mártást" margarinból és növényi tejből. Azt fűszerezed és reszelt tormával+reszelt almával keverve, finom tormakrémet kapsz, amivel töltheted a sonkatekercser.

Illetve csak tojássárgájából készíthetsz tojáskrémet, amivel tölthetsz bármit például paprikát azt szépre lehet szeletelni, vagy akár paradicsomot.

2015. márc. 26. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!