Miért egészségtelen? Mik vannak benne?
Figyelt kérdés
Miért mondja mindenki azt hogy szokjak le az energiaitalról? Mi lehet a következménye?2010. febr. 17. 15:49
1/6 anonim válasza:
Magsavérnyomás szívinfarktus. Mi van benne sok adalék és egy kávénak a 4-5xét iszod meg vele ami a koffein tartalmát illeti.
Szóval korai halál, és csontritkulás, korai csonttörések bénaság.
2/6 anonim válasza:
Egész egyszerűen az egész szintetikus, ami alapból nem egészséges. A túl sok koffein meg nagyon felpörgeti a szívedet, nem tesz jót.
Amúgy pedig olvasd el ezt:
3/6 A kérdező kommentje:
nagyon hízlal mondjuk 1 vagy 2 db ital?
2010. febr. 17. 16:08
4/6 anonim válasza:
Nem hinném, hogy hízlalna, és akkor nem is baj, ha csak elvétve iszol meg belőle, mert tényleg olyan helyzetben vagy, hogy muszáj lesz fentmaradnod, de hosszútávon tényleg ne idd mert már az előzők leírták :D
5/6 anonim válasza:
Én úgy olvastam illetve hallottam is, hogy van benne olyan anyag (sajnos most a neve nem jut eszembe) ami nem tud kiürülni a szervezetedből és minél többet iszol annál több gyűlik össze benned, ami természetesen nem egészséges..
6/6 anonim válasza:
Hát sztem magas vérnyomás ha sokat iszol ill. a koffein,taurin se olyan jó ha annyit iszol belőle
egyszerre. Meg ha sokat iszol akk nem tudsz túl jól aludni se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!