Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Zabpehely salátával összeöntve?

Zabpehely salátával összeöntve?

Figyelt kérdés
Csináltam magamnak salátát (kaliforniai paprika, fehér paprika, kígyóuborka, paradicsom, répa, póréhagyma, zsírszegény tejföl + cézár öntet), és arra gondoltam, hogy kiszedem tálba, hogy egyem, és öntenék bele zabpelyhet :D nem tudom, mennyire lenne jó vagy valami, valaki már próbálta?
2015. márc. 12. 20:45
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem szörnyű lesz :D
2015. márc. 13. 09:51
 2/2 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ilyen előtted bárkinek eszébe jutott volna. De végül is, egy helyre megy, nem? Én biztos hogy nem próbálnám ki,... paradicsom tejjel..? Én úgy ettem, nem lett semmi bajom, de ízre rossz volt. Most gondolj bele, ezt az egészet össze öntve..A zabpehely magában, vagy tejjel jó, nem cézár öntettel meg tejföllel...:D
2015. márc. 25. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!