A Mekiben mióta adják a sajtburgert majonézzel és salátával?
első vagyok: bocs az nem lehet mert akkor lett volna benne pari is :S
hát nem tudom lehet valami kezdő csinálta és félre nyomta, bár a majonéz és a ketchup nem is ugyan olyan színű szóval szín vak is xD
majonéz és saláta a csibeburgerbe van,szerintem keveredésbe összekeverték a hozzávalókat.
Te még jobban jártál nekem kis krumplit adtak egy nagy krumpli áráért,és hát persze hogy házhozhoztam és itthon vettem észre.
Jó hogy 1 évbe 1x 2x eszek csak onnét,ha néha megkívánom a sajtburger ízét:)
Én mekiben dolgozom, és azt hiszem, sejtem a megoldást... :)
Megvannak a szabályok arra, hogy hogyan és mit kell ajánlaniuk a kasszásoknak. (Nem jószántukból kérdeznek rá 55 dologra, "felülről" érkeznek az utasítások...) Mostanában az az egyik ilyen szabály, hogy ha a vendég sajtburgert kér, sajtburger fresht kell ajánlani, méghozzá általában úgy, hogy "salátával, paradicsommal?" vagy "salátával, majonézzel?". Igen, nyilván a magasabb bevétel a cél, mivel ez 100Ft-tal drágább a sima sajtburgernél. Viszont a vendégek nagy része ezt azonnal észreveszi, és ha először igent is mond, utána szokott szólni, hogy "ja, hát ha drágább, akkor a hagyományos sajtburgert kérem inkább", és ez rendben is van.
Nem a kasszás akart átverni titeket, neki az a dolga, hogy ezt ajánlja, különben "bünti lesz"... Nem tudom, anyukád milyen gyakran jár mekibe, lehet, hogy egyszerűen rábólintott a kérdésre, akár zavarában, akár mert nem ismeri annyira a termékeket és az árakat. Ez sajnos egy ilyen mocsok dolog, csak azért írtam le ilyen részletesen, hogy lássátok, nem a dolgozó akart mindenképp átverni a palánkon. Neki az a dolga, hogy ezt ajánlja, és ha a vendég rábólint, akkor beüsse, kifizettesse és kiadja. Ha nem így csinálja, annak sajnos következményei vannak.
Az én anyukám meg arra szokott bólintani amikor megkérdezik, hogy bacon mehet bele?! Mert általában nem is hallja jól a kérdést és csak bólogat, hogy igen, igen.
Voltam már én is úgy, hogy a pénztáros vagy érthetetlenül vagy halkan vagy hadarva mondta és nem hallottam jól, hogy mit is mond, kérdez.
7-es köszönöm. Tudom én, hogy a magasabb bevétel az oka, de tényleg teljesen más a Fresh, és ezért nem fair, hogy azt adtak.
8-as: nálunk a mamám hall nagyot. Ő is bólogat sokszor. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!