Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Csoki függő vagyok, hogy...

Csoki függő vagyok, hogy álljak le?

Figyelt kérdés
Talán mostanában túl sok édességet eszem,de nem tudom kontrollálni. Amint megkívánom,eszem is. naponta akár 2 táblacsokoládét bevágok. Abba szeretném ezt hagyni,mert félek hogy meghízok,kérlek segítsetek,mivel érhetném el,hogy ne kívánjam vagy hogy ellenálljak neki?

2015. márc. 7. 17:11
1 2
 11/16 anonim válasza:
hát tudod.. próbált visszafogni magad. amikor megkívánod akkor egyél valami narancsot, vagy banánt. ami édes. és ráadásul van cukormentes csoki. egyszer kóstoltam és nagyon ízlett. :)
2015. márc. 8. 10:49
 12/16 ches válasza:
Hát nemtudom hogy vagytok vele kedves válaszolók,de nekem pl ha nincs otthon csoki akkor elmegyek és veszek!!!a csoki mániárol nemlehet leállni,ha csak tényleg cukorbeteg nem leszel mert akkor már muszály lesz.énis naponta eszem csokit és nem is keveset.Egyenlőre nemhizom tőle,de ki tudja milesz később?ám aztmondtam,hogy a csokiról ssemmi másért nem mondanék le.Az az igazság,hogy nehéz kontrollálni magad ha előtted van egy tábla csoki,és ne edd meg mindd.tedd el szem elől,és probálj ne a csokira gondolni,így talán kevesebbszer jön meg a csokiétvágyad!!! :)
2015. márc. 8. 12:48
 13/16 anonim válasza:

én is csokifüggő vagyok, bár azért ennyire nem de eléggé.

hát figyelj csinálhatod azt hogy akaraterő és önkontroll hogy nem eszel, vagy eszel de egyszerre csak keveset, én pl max fél táblát szoktam enni egy nap, leg maximum egyet de az ritka. ne egyél egyszerre sokat, inkább csak 1-2 sort, lassan edd hogy kiélvezd az ízét akkor talán nem is kell annyi belőle

VAGY csinálhatod azt amit már írtak is hogy nem veszel, ha nincs otthon nem tudsz mit megenni

VAGY olyan csokit veszel amit kevésbé szeretsz, akkor ha már nagyon nem bírod édesség nélkül eszel olyat, de mivel ott a tudat hogy nem szereted sokszor ha kívánod akkor se eszel inkább, de biztosan nem annyit.

VAGY esetleg sportolj, egyél annyi csokit amennyit akarsz, és dolgozd le az energiát amit ad, meg a kalóriákat, fuss, felülésezz, ússz, biciklizz, amit szeretsz.

2015. márc. 8. 15:23
 14/16 anonim ***** válasza:
lehet, hogy a szervezeted kíván valami olyan vitamint, ami a csokiban van meg. Egyél magas kakaótartalmú csokit, az még egészséges is, csak persze, próbáld mértékkel.
2015. márc. 9. 13:10
 15/16 Veru10 ***** válasza:

Én is,nem kell leállni,nem tud róla senki.

Kár,hogy nincs "csokiambulancia"...

2015. ápr. 12. 10:58
 16/16 anonim válasza:
#4 azért kell leállni, mert a csokitol ha nem is hizol de nagyon megterhelés a vércukor szinted ami inzulinreziszwtciahoz vagy cukrobetegseghez vezethet. És úgy általában nem tesznek ezek annyira jót a bennük levő anyagok miatt.
2019. jan. 15. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!