Csoki függő vagyok, hogy álljak le?
én is csokifüggő vagyok, bár azért ennyire nem de eléggé.
hát figyelj csinálhatod azt hogy akaraterő és önkontroll hogy nem eszel, vagy eszel de egyszerre csak keveset, én pl max fél táblát szoktam enni egy nap, leg maximum egyet de az ritka. ne egyél egyszerre sokat, inkább csak 1-2 sort, lassan edd hogy kiélvezd az ízét akkor talán nem is kell annyi belőle
VAGY csinálhatod azt amit már írtak is hogy nem veszel, ha nincs otthon nem tudsz mit megenni
VAGY olyan csokit veszel amit kevésbé szeretsz, akkor ha már nagyon nem bírod édesség nélkül eszel olyat, de mivel ott a tudat hogy nem szereted sokszor ha kívánod akkor se eszel inkább, de biztosan nem annyit.
VAGY esetleg sportolj, egyél annyi csokit amennyit akarsz, és dolgozd le az energiát amit ad, meg a kalóriákat, fuss, felülésezz, ússz, biciklizz, amit szeretsz.
Én is,nem kell leállni,nem tud róla senki.
Kár,hogy nincs "csokiambulancia"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!