Csoki függő vagyok, hogy álljak le?
Figyelt kérdés
Talán mostanában túl sok édességet eszem,de nem tudom kontrollálni. Amint megkívánom,eszem is. naponta akár 2 táblacsokoládét bevágok. Abba szeretném ezt hagyni,mert félek hogy meghízok,kérlek segítsetek,mivel érhetném el,hogy ne kívánjam vagy hogy ellenálljak neki?2015. márc. 7. 17:11
1/16 anonim válasza:
Ha nincs otthon csokoládé, akkor nem lesz mit elnassolni.
2/16 anonim válasza:
Szerintem ha megkívánsz csokit minél kevesebbet egyél... Például, azt írtad naponta 2 tábla csokoládét is megeszel. Ha akarsz csokit enni, akkor pl. 3 kockát egy alkalommal. Vagy valahogy így, napról napra kevesebbet.
3/16 anonim válasza:
Hát nem tudom, talán ha nincs otthon én is függő vagyok, de nem hízok tőle szerencse, de kellene híznom igazából, de nem.
4/16 anonim válasza:
Hízékony típus vagy?
Mert egyáltalán nem biztos, hogy elhíznál.
Én igazi "Gombóc Artúr" vagyok édesség terén, mégis 165 cm és 53 kg, 31 évesen. Semmit nem sportolok...
Ha szereted, minek leállni?
6/16 anonim válasza:
Ha a sok cukorevéstől elhízol, még cukorbeteg is lehersz. Az viszont tényleg nem jó állapot!
7/16 anonim válasza:
egyél "tótott kápusztát"
attól majd leállsz ;D
8/16 anonim válasza:
akarat erő kérdése az egész, ha annyira "le akarod tenni" akkor nem eszel... nem kibírhatatlan... én sajnos dizájner szer függő voltam, de le akartam tenni és le is tettem... csokinál nincs elvonási tünet, nekem meg 3 hétig olyan elvonásom volt, hogy azt hittem öngyilkos leszek. szóval ha le akarod tenni akkor ne egyél, ennyi.
9/16 anonim válasza:
Vegyél nagyon sok csokit. Egy héten keresztül (legalább!!!) naponta többször zabáld tul magad vele. Meg fogod utálni.
10/16 A kérdező kommentje:
hát nem úgy hízok tőle,de a tavalyi évben ezért meglátszik rajtam hogy összeszedtem magam. nem kövér vagyok,csak kicsit szedtem fel pár kilót. és félek hogy jobban is meghízhatnék tőle
2015. márc. 7. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!