Mit csináljak ha nem tudom megenni a túrót?
Ne haragudj, de ha nem szereted akkor miért akarod mindenáron megenni. Nincs a túróban semmi olyan tápanyag amit ne lehetne helyettesíteni mással.
De ha mindenáron magadba akarod tuszkolni, akkor próbáld meg ízesíteni.
Ha sós jellegű ételt ennél, akkor készíts belőle kőrözöttet, ha édeset, akkor pedig reszelj bele egy kis citromhéjat, tegyél bele egy kis porcukrot, mazsolát, vagy más aszalt gyümölcsöt.
Ha az állagával van problémád, (mert darabos), akkor turmixold össze, esetleg kevés tejföllel és ízesítsd olyan anyagokkal amiket szeretsz.
Esetleg eleinte kevés túróval és sok gyümölccsel, később pedig fokozatosan változtass az arányokon.
De ha nagyon nem megy, akkor hagyd a fenébe az egészet.
Nekemm ezek jutottak eszembe.
és a túró rudit sem eszed? vagy semmit amiben túró van?
mert én pl. a túró rudit megeszem, mert nem darabos a túró,és a csokival finom, viszont a túrós tésztát nemszeretem, mert ott anya eléggé darabosra csinálja, és nemszeretem az ízét ha összerágom. :D igazuk van ízesiteni kell valamivel hátha jobb lesz. :)
Körözött, vagy hasonló túrós krémek a túrót sóval fűszerekkel összetöröd és addsz hozzá nyers zöldsségeket
olyan lesz mint egy sali, vagy negyed kiló túrót 1 tojássárgájával, 2 ek cukorral kikeversz és zsemlébe töltöd 10 percre betolod a sütőbe, de fűszeres sajtkémmel is eldolgozhatód és cukkinibe, gombába töltva megsütöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!