Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egyszerűen nem bírom megenni...

Egyszerűen nem bírom megenni a túrót! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor látom hogy tanácsoljátok a túrót vacsorára mert sok benne a fehérje. De ha beveszem a számba akkor a rosszullét kerülget.... :( Mit csináljak hogy elviselhetőbb legyen az íze? Én arra gondoltam hogy talán beteszem a turmixgépbe+pár csepp édesítő+esetleg egy kis vanillia aroma. Vagy ez így már nem igazán diétás?
2011. ápr. 9. 10:33
 1/9 bix ***** válasza:
100%
aroma simán mehet rá, bajod nem lesz tőle
2011. ápr. 9. 10:36
 2/9 anonim ***** válasza:
59%
Egyáltalán nem kötelező túrót enni. Inkább egyél olyat, amit szeretsz, de ne rontsd el mű sz@rokkal.
2011. ápr. 9. 10:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

nem értelek, ha nem szereted, akkor ne edd!

senki nem kényszerít rá...egy ilyen fogyókúrának amúgy sincs értelme, ha kényszerből eszel dolgokat

sportolj sokat és edd azt amit szeretnél!

2011. ápr. 9. 10:39
 4/9 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy amit szeretnék enni abba pedig még több mű cucc van.
2011. ápr. 9. 10:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Turbózd fel gyümölcsökkel, de attól is nagyon finom lesz, ha narancs vagy citrom héját belereszeled!
2011. ápr. 9. 10:59
 6/9 anonim ***** válasza:
én sósan szeretem, hagymával, paprikával, kőrözöttnek abonettel. PIci joghurtot szoktam bele tenni...
2011. ápr. 9. 11:13
 7/9 anonim ***** válasza:

kényszerből ne egyél semmit se amit nem szeretsz mert előbb utóbb feladás lesz a vége

kefírt, natúrjogrhutot keverd ki fele-fele arányba

édesítő egy kis méz

fahéj, egy kis lekvár (mondjuk diabetikus) kókuszreszelék, mák, dió, kis gyümölcslé, citromlé, gyümölcsök felaprítva, reszelt alma

sósan retekkel, kígyóuborkával, paradicsommal, hússal egybesütve, tojásba megtöltve, körözöttnek nagyon finom

abonettre kenve-abonett-rá méz-rá a túró-tetejére almakarika-kis szendvics de nagyon finom

ha így se jön be ne edd, egyél helyette húst, halat, tojást, sajtot, zöldségekete, cottage cheese-érett túró de nagyon finom:)

2011. ápr. 9. 19:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Kérdező, én is így eszem, az a pár csepp édesítő meg aroma jelentéktelen kcal szempontjából (ha már az első is azt mondta... neki meg hiszek :-D) És hogy ne und meg a vaníliát, más fajtát is próbálhatsz, én vettem vagy 6 féle aromát, azokat váltogatom a túróhoz.
2011. ápr. 9. 20:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Én tejföllel és pici sóval keverem ki, néha kockázok bele paradicsomot is. Imádom! Natúran meg nem bírnám enni én sem.
2011. ápr. 9. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!