Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mibe adjam a muffint?

Mibe adjam a muffint?

Figyelt kérdés
Születésnapra gondoltam sütök egyik barátomnak valami muffin szerű süteményt,viszont nem tudom,hogy így milyen "díszcsomagolásban" adjam oda. Szerintetek?
2015. márc. 1. 20:20
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Muffin papirban. Nagyon sok dekorativ muffinpapir van. Diszitheted is oket jegcukorral, drazseval, csokicseppel stb.
2015. márc. 1. 20:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Veszel egy színes eldobható partytányért, amire a szép muffinpapírban kisütött muffokat szépen felhalmozod kúpalakban.A színek összhangjára figyelj.

Egy nagy celofán közepére tedd, majd fogd össze egy szép színes szalaggal, amit masnira kötsz.Celofánt, kötözős virágárusoknál kapsz.

Én is hasonlóan szoktam nagy adag muffinokat ajándékba vinni a barátokhoz.

egy sima köralakúra vágott kartonlap is jó, egy szép csipke tortapapírral, de az a baj, hogy tortapapírt nem lehet egyesével venni.

2015. márc. 2. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!