Ha a McDonald's-ban veszek családi menüt délután az még másnap délutánra bontatlanul, hűtőben tárolva jó lesz?
Figyelt kérdés
2015. febr. 24. 19:20
1/6 anonim válasza:
a krumpli gyorsan megfonnyad, hűtőben meg pláne nem lesz az igazi
2/6 anonim válasza:
Jónak jó lesz még csak már nem lesz olyan mint frissen! De nyugodtan meg lehet enni!
4/6 anonim válasza:
Én is szoktam mekit előre vásárolni. Természetesen nem lesz baja. De a krumpli valóba ehetetlen melegítve, így én azt kihagyom. De a burgerek, sajtok, stb. mikróban melegítve teljesen jók később is!
5/6 anonim válasza:
2 hónap mulva is ugyan olyan lesz.
6/6 Gutmann Ferenc válasza:
A mekis kaják valamiért csak addig nyújtanak gasztronómiai élményt, amíg ki nem hűlnek. Utánna olyan mintha műanyag darabokat rágcsálna az ember, még akkor is ha meg vannak melegítve. Romlani nem romlanak meg (szavatosságuk kb. 30 év) de szerintem ritka sz@r lesz az állaguk. Aztán lehet vitatkozni, hogy már eleve sz@r amikor elkészítik őket, de valamiért szeretik és veszik sokan. Legalább is ez derül ki a McDonald’s Corporation elmúlt éveinek bevételéből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!