Mi az a zöldes elszíneződés a süteményeken? (nem penész)
Figyelt kérdés
Bizonyos süteményeken, tortákon láttam már többször is zöld elszíneződést, tudom, hogy nem penész, mivel friss, és én meg is eszem. Csak kíváncsi vagyok, hogy miért alakul ki rajta az a valami. Most például a rizskocka piskótáján volt. Mi lehet az?2015. febr. 20. 09:23
1/5 anonim válasza:
Például meggynek a leve meg tudja fogni a tésztát, az is zöldes színt okoz. Valami hasonló lehet.
2/5 A kérdező kommentje:
Ezen is vmi málna vagy szeder vagy mi volt a rizses krém tetején.
2015. febr. 20. 09:35
3/5 anonim válasza:
Igen, az ilyen piros bogyó gyümik fogják meg a tésztát. :) Nem penész, nyugodtan megehető.
4/5 anonim válasza:
Darált dió is tud zöldre színeződni.
5/5 A kérdező kommentje:
A gyümölcs okozta. Reggel a kukában találtam meg a süti nagy részét, mert tesóm azt hitte, hogy penészes. :D
2015. febr. 20. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!