Furcsa saláta, néhány óra után gyanús elszíneződés -- mi játszódott le?
Fodormentás cukkinisalátát csináltunk a következő összetevőkből: Szeletelt cukkini, tört fokhagyma, fodormentalevél, liszt, fehérborecet, só. Hűtőben állt 3-4 órát, utána a fokhagyma riasztóan a rézvegyületek kékeszöldjére hasonlító színű lett, az egész tálban. Eddig még ilyesmivel nem találkoztunk, mi lehet a magyarázat? Azt tudom, hogy pl. a lila káposzta változik a savtól, ez a fokhagymára vagy valamelyik egyéb fenti komponensre is igaz?
Okozhat-e problémát a kétes küllemű salátánk elfogyasztása?
🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇
🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷
🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇
🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷
🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇
🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷 🐇 🌷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!