Ha ezt produkálja a VGA-m akkor kuka gyanús?
Egyik nap véletlenszerűen trackmania közben kaptam 1 kékhalált, azóta frissítettem drivert, Windowst is újratelepítettem, de van, hogy be se kapcsol a gép ( felpörög, 5öt csipog és leáll ) vagy használat közben lefagy majd elmegy a kép. Amikor épp bekapcsol, ilyen a kép:
Az öt csippantás proci vagy alaplap problámát jelent. Javaslom, hogy vedd ki a videokártyát, és próbáld elindítani az integrált videoval. (Ha van rajta olyan.)
(Az a csíkozás elég csúnya, én eddig csak durva lefagyáskor láttam hasonlót, mikor valami elszabadult folyamat belebarmol a videomemóriába.)
ismerősöm videómemóriát mondott.
ez a csíkozás felváltva történik pontozással is ( sok kék és/vagy piros - háttér színétől függően ) és a 3DMark hamar kifagyasztja, de pl YT megy.
én vga-ra tippelnék
"én vga-ra tippelnék"
És nem éri meg kiszedni a kártyát és az alaplapival járatni, hogy ezt ellenőrizd? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!