Válogatok. De nagyon. Mit tegyek?
Igen, tudom, hogy hülyén tettem fel a kérdést, de máshogy nem tudtam. Mindig is nagyon válogattam, nagyon sovány vagyok, nagyon alacsony, vérszegény és még sorolhatnám.
Nagyon válogatok az ételek között, azért csúfolni is szoktak, de pl a főzelékeket, vagy a krumplit egyáltalán nem bírom megenni.
Ennék én, csak nem merem megkóstolni az ételeket, nem tudom miért. Tudom, hogy furán hangzik.
Én ellennék így, csak ezért folyton piszkálnak, állandóan mondogatják, hogy ezt nem szeretem, azt nem szeretem, miért nem szeretem, milyen finnyás vagyok. Ha pedig eszek, akkor azt hozzák szóba.
Mellesleg egyszerre sosem tudtam sokat enni, mint ahogy inni sem bírok egyszerre egy pohár vizet sem. Viszont, ha egyszer sokat eszek, utána maximum fél órán belül megint éhes leszek.
Ezen szeretnék változtatni, vagy legalább rájönni, hogy valójában miért csinálom ezt, mert őszintén belegondolva, fogalmam sincs.
Valaki magára ismert esetleg, vagy van ilyen ismerőse? Ő mit tett, ha tett egyáltalán valamit?
Köszönöm előre is a válaszokat, remélem értelmesen fogalmaztam.
(15/L, 38 kg, 150 cm)
Akkor leginkább a fejedben van a gond. Sokan nem szeretik ha mások előtt kell enni. Van egy barátnőm, ő soha nem evett a suliban, mert képtelen volt még a legjobb barátai előtt is. Pedig ő nem is volt sovány vagy válogatós, csak utálta ha nézik. Otthon a családdal hatalmas kajálásokat tartottak, mikor vendég voltam, én éreztem úgy, hogy hozzájuk képest csak csipegetek :)
Egyél magadban ha úgy esik jól. Ha nem szereted a főzelék állagát, akkor válassz mást. Apránként, de naponta többször egyél jó minőségű, tápanyagdús ételeket.
Ne foglalkozz azzal hogy mások mit gondolnak. Ha vége lesz a sulinak, már egyre kevésbé kell közösségben enned és ez megoldódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!