Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért veszik zokon, hogy válogatok? Azért, mert nem vagyok tökéletes, össze kellene álljon az első szembejövő pasival?
24 éves vagyok, 2 éve ért véget egy 3 éves kapcsolatom, azóta nincs senkim, és 16 pasit utasítottam vissza. Persze többektől is megkaptam, hogy örüljek, hogy hozzám nyúlna bárki is, meg kellek kapcsolatra, mert kicsit túlsúlyos vagyok (165/64), és emellé terméketlen is vagyok sajnos, és nincs munkám.
Ezek miatt kötelességem lenne összejönni egy olyan férfival, akibe képtelen lennék beleszeretni?
Jöttek a gyurmák keménykedni, mi? :D
Amúgy nem baj, amennyiben viszont azokkal akikkel TE kezdesz ki ezt közlöd már az első nap, hogy ne éljék bele magukat, mert hacsak nem tökéletesek akkor repülni fognak. (és általában az emberek nagyrésze NEM tökéletes)
Mint a viccbe, mikor fuldoklik a pap de nem engedi a halásznak hogy megmentse, mert "isten majd megsegít" aztán persze meghal és lecseszi az Urat, hogy miért nem segített, mire az úr: "Dehogynem segítettem. Én küldtem a halászt".
2 év alatt 16 randi nem sok. Én amikor szakítottam és elkezdtem randizgatni, akkor szinte naponta volt egy, szombaton pedig 3.
Amúgy egyetértek veled, azért mert nem vagy úgymond "álomnő", még nem kell beérned akárkivel. Sose voltam az a fajta, hogy "ha nincs ló, jó a szamár is". inkább legyek egyedül, mint olyannal aki nem tetszik 100%-osan illetve nem érjem jól magam a társaságában 100%-osan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!