A kókuszzsírt tárolhatom szobahőmérsékleten vagy nagyon megolvad? (olyan 20-25 fok között)
Figyelt kérdés
2015. febr. 18. 18:33
1/7 anonim válasza:
Folyékony lesz, de ez a minőségén nem változtat.
2/7 A kérdező kommentje:
Úgy hallottam hogy folyékony halmazállapotában úgy tűnik minthogyha gyorsabban elfogyna. Amúgy igaz hogy többször is fel lehet használni?
2015. febr. 18. 19:29
3/7 anonim válasza:
Inkább ne. Tényleg folyékony lesz.
4/7 anonim válasza:
Nálam szobahómérsékleten, 20 fok körül még szilárd halmazállapotú. Nem árt neki ha megolvad és visszakeményedik, attól nem romlik meg.
Többszöri felhasználást hogy érted? Többször sütnél benne, mint a napraforgóolajban?
5/7 lencsefőzelék válasza:
Úgy tudom, hogy 24 fok az olvadáspontja. Nekem a szobámban van ősztől tavaszig, ha kiszárad a kezem, néha bekenem vele, de shea vajat gyakrabban használok. Nyáron hűtőben tartom, mert 24 fok fölött tényleg elkezd olvadni.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen úgy értettem hogy többször sütnék vele mert azt olvastam, hogy többször is fellehet használni sütésre persze le kell sütés után szűrni.
2015. febr. 19. 06:20
7/7 anonim válasza:
Sültkrumplit szoktam kétszer sütni benne.
Rántott húst, ilyesmit viszont nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!