Pöttyös túró rudi meddig áll el szobahőmérsékleten?
Figyelt kérdés
Ma reggel 9től délután 4ig nem volt áram tehát a hűtőbe se volt addig valami hideg...de megettem egymás után 3at is...nem éreztem rossz ízt, csak lágyabb volt mint máskor..remélem jó volt még..2014. szept. 29. 20:03
1/5 anonim válasza:
Én egy nap után még megettem, a táskámban felejtettem. Nem volt csípős-savanyú íze, ha az lett volna, akkor romlott.
3/5 anonim válasza:
Semmi baja nem volt. Egészségedre!
4/5 anonim válasza:
18 órát is kibír hűtés nélkül. Mi amikor kocsival megyünk haza (Angliába) akkor mindig viszünk túró rudit (elég sokat)
18 órás az út nekünk, és simán kibírja.
5/5 anonim válasza:
Simán kibírja, én nem szeretem hűtötten, ezért nem szoktam hűtőbe rakni és nem szokott megromlani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!