Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Turo rudi gyar Mateszalka...

Turo rudi gyar Mateszalka nyilt nap?

Figyelt kérdés

A mateszalkai Turo rudi gyarban szokott lenni nyilt nap, amikor barki bemehet megnezni, hogy hogyan keszul a rudi?

Ha igen, akkor mikor? Van valami weboldaluk?

Nem talaltam sehol.

Koszonom!

2014. ápr. 23. 11:15
 1/4 anonim ***** válasza:
kontakt kukac pottyos pont hu
2014. ápr. 23. 11:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Amúgy az üzem vezetékes telefonszámát megtalálod, ha rákeresel erre: Friesland Hungária Zrt. Mátészalkai Tejüzeme
2014. ápr. 23. 12:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Reggel 9kor írtam emailt nekik mert :Baráti társasággal a hétvégén pont erről beszétünk ,hogy szívesen meg néznénk a gyárat ezt a választ kaptam.

Nagyon sok hasonló megkeresést kapunk iskoláktól, utazási irodáktól és magánszemélyektől egyaránt.

Tejipari vállalat vagyunk, melynek üzemeiben igen szigorú uniós higiéniai szabályoknak és eljárásoknak

megfelelően kell eljárnunk. Ezek az előírások sajnos nem teszik lehetővé, hogy szervezett csoportok

látogatását fogadjuk. Emiatt sajnos azt kell, hogy mondjuk, erre nincs lehetőség.

2014. ápr. 23. 12:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Bár nem értem, hogy miért írták ezt e-mailben, hiszen az egyik barátom mondta, hogy még régebben ő volt bent egy csoporttal.
2014. ápr. 23. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!