Rántott sajt szobahőmérsékleten meddig áll el?
Figyelt kérdés
Tegnap olyan délután 5-6 óra felé lett kisütve és most ettem meg ( délután 3 óra körül) Íze jó volt de nem tudom hogy rántott sajt lehet e egy napot szobahőmérsékleten..véletlenül kint hagytam..2014. jan. 7. 15:03
2/11 anonim válasza:
Én már nem ettem volna meg. Nálunk elég meleg van a lakásban, és egy napot soknak tartok.
3/11 anonim válasza:
Érezted volna az ízén, ha valami baja van, szerintem egy rántott sajt kibír egy napot, rántott húst sem szoktam hűtőbe tenni ha délben sütöm és este is azt esszük, nem lesz semmi bajod.
5/11 A kérdező kommentje:
kicsit savanykás volt de gondolom alapból savanykás az a sajt..vagy nem tudom...félek már tényleg..
2014. jan. 7. 15:26
6/11 anonim válasza:
Én tegnap csináltam ebédre rántott sajtot (trapistát), azonnal ettük és az is savanykás volt. Ne majrézz, mert a végén attól leszel rosszul, semmi bajod nem lesz.
7/11 A kérdező kommentje:
Ja és mindvégig le volt fedve alufóliával..ha ez számítana
2014. jan. 7. 15:28
8/11 A kérdező kommentje:
Én ilyen bolti fagyasztottat csináltam.
2014. jan. 7. 15:29
9/11 anonim válasza:
Egyél almát és igyál citromos vizet. majd begyorsul az emésztésed, és innentől ne fopglalkozz vele.
10/11 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz, és felejtsd is el, mert , ha ezen agyalsz, akkor még bebeszéled magadnak, hogy valami bajod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!