Mákot mivel daráltok?
Figyelt kérdés
Van egy darálóm, amivel a cukrot szoktam, de olyan nehezen vitte a mákot (cukorral együtt daráltam), a felét szinte meg sem darálta. Egyébként Dyras kávédaráló, de én mákot ritkán, ill. cukor darálására használom.2015. jan. 28. 13:04
1/11 anonim válasza:
Mákdaráló hihetetlen de van ilyen is
2/11 anonim válasza:
mákdarálóval :) kézzel tekerhetős még a nagyitól örököltük és nagyon jó, ugyh. vigyázunk rá mint a szemünk fényére
3/11 anonim válasza:
Szia!
Ha ez géped kávédaráló akkor meg kell hogy feleljen a célra.
Próbáltad már külön csak a mákot darálni?A cukor bezavar...
5/11 anonim válasza:
Sajnos a mákot nem lehet mással darálni, csak a mákdarálóval, azt is nagyon lassan és van amikor csak cukorral együtt lehet, mert nagyon beleragad.
Sajnos az nagyon türelemjáték. Én nem is szeretem, de ha muszáj akkor próbálok daráltat keresni a boltban.
6/11 anonim válasza:
márpedig jó hozzá a kávédaráló is
7/11 anonim válasza:
Jó a kávédaráló, csak elég nehéz kikaparni belőle a maradékot. És jóval hosszabban kell darálni, mint a kávét.
9/11 anonim válasza:
Én is kávédarálóval darálom, egy kis cukorral, de semmi gond vele, pedig vagy 40 éves a darálóm.
kicsit lassabb mákkal, mint a sima kristálycukorral, de azért megoldható. Mivel nagy a mák olajtartalma, nyilvánvalóan jobban tapad, mint a sima cukor.
10/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! Azért tettem fel ezt a látszólag semleges kérdést, mert legutóbb nem vitte a mákot a darálóm. Nagyon sok ép szemcsés mák volt benne. Természetesen cukorral és többszöri nekifutásra darálom, ezért lepett meg, hogy ennyi darálatlan mákszemmel találkozom. De lehet mákfüggő is?!...
2015. jan. 29. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!