Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Dagadó sertéshúst mivel...

Dagadó sertéshúst mivel lehetne megtölteni, hogy finom legyen?

Figyelt kérdés
Olyan ötleteket várok, ami nem tartalmaz becont (túl drága a bacon szelet), és ne tartalmazzon májat se mert az nem szeretem)
2014. dec. 28. 19:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

www.nosalty.hu/kereses/recept/dagadó%20töltelék

1. recept nekem bejött.

2014. dec. 28. 19:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hagymát dinsztelsz, főtt tojásokat kis kockákra vágsz,2 zsemlét beáztatsz vízbe, majd kinyomod belőle a felesleges vizet, rárakod a hagymára, ütsz rá több nyers tojást, ezeket összekutymolod a tűzön, ízesíted bors-só-petrezselyemzölddel, utoljára bele a főtt tojás darabok is. A mennyiség attól függ, milyen nagy a dagadó. Betömködöd az üregbe egy fakanál segítségével. Összeöltöd cérnával, hogy ne folyjon ki sülés közben.Én így csinálom.
2014. dec. 28. 20:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én nemrégiben ezekkel töltöttem:

hagymát pároltam, gombát, apróra vágott zöldpaprikát.

Ezt összekevertem egy beáztatott, majd jól kifacsart zsemlével, főtt krumplival, egy tojással, petrezselyemmel, fűszerekkel.

A sütőedény (nálam tepsi) aljába beszórtam a gombák szárát, sárga és fehérrépa karikákat. Erre ültettem a husikát.

Alaposan meglocsoltam olvasztott zsírral, s ment be a sütőbe.

Kezdetben magas hőmérsékleten sült, majd vizet is öntöttem alá, s csendesebben sült tovább. Siettetni nem szabad, mert kiszárad, kireped, s jön ki a töltelék az oldalán. Sűrűn kell locsolgatni.

Lecsó és krumplipüré volt mellé a köret.


Tipp: mindegyik töltött husi készíthető cserépedényben is. Ha van, tudod használni, akkor ezt nem is kell nagyon ragoznom.

2014. dec. 28. 23:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!