Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Reggelire mit és mennyit...

Reggelire mit és mennyit szoktatok enni?

Figyelt kérdés

2015. jan. 27. 18:20
1 2
 1/15 anonim válasza:
25%
A reggeli a nap legfontosabb étkezése úgyhogy nem jó kihagyni,én valami szendvicset szoktam zöldséggel vagy ilyesmi :)
2015. jan. 27. 18:25
 2/15 anonim ***** válasza:
-én fogyózok, vagy egy főtt tojást,vagy egy kocka mackó sajtot,stb
2015. jan. 27. 18:37
 3/15 anonim ***** válasza:

Változó:

a legtöbbször zabkását (néha teszek bele fehérje tápkieget, gyümölcsöt, olajos magvakat stb)

4-6 tojásos rántottát zöldséggel, sonkával, sajttal, különféle fűszerekkel, tk kenyérrel

Valami jó kis emeletes szendvicset hússal, zöldséggel, sajttal, ilyesmi :)

2015. jan. 27. 18:39
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem kötözködésként, de nagyon rosszul csinálod.

2015. jan. 27. 18:40
 5/15 anonim ***** válasza:
A legelső reggelit egy adag zabpehellyel szoktam kezdeni egy gyümölcsös joghurttal (most éppen nem, mert egy ideig egy speciális diétát tartok, de natúr joghurtot vagy kefirt kenyérrel fogyasztok). Emllett a délelőtt folyamánt még egy szendvicset is el szoktam még fogyasztani.
2015. jan. 27. 18:58
 6/15 anonim ***** válasza:
(a zabpehely alatt nem ezeket a puffasztott múizéket értem, hanem az igazi zabra gondolok, amiből a zabkása is készül)
2015. jan. 27. 18:59
 7/15 anonim ***** válasza:
Mikor mit, van hogy szendvicset, joghurtot, fornettit, semmit, rántottát :D
2015. jan. 27. 19:01
 8/15 anonim ***** válasza:
Két óriási almát. :)
2015. jan. 27. 19:04
 9/15 anonim ***** válasza:

Egy bögre tea

Szotyis-mézes müzli tejjel

Meg a párom sajtjából egy darabka :)

2015. jan. 27. 19:37
 10/15 anonim ***** válasza:

Változó. Főleg a mennyiség. Amennyire éhes vagyok :)

Hétvégén általában magvas zsemlék, különféle sajtok (a penészes sajtoktól a kemény sajtokig bármi), zöldsaláta, zöldségek pl. paradicsom, uborka, paprika, olajbogyó, avokádó, néha gyümölcsök pl. alma, körte, málna, áfonya, ribizli, szeder... lágytojás vagy tükörtojás, néha fürjtojás... lekvárok, méz, olajos magvak.

Hétköznap általában műzli tejjel vagy natúr joghurttal, gyümölcs vagy zöldség mellé/utána néha, nagyritkán egy perec vagy croissant vajjal megkenve :)

2015. jan. 27. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!