Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A nagyon olcsó (pl. Tesco...

A nagyon olcsó (pl. Tesco gazdaságos) élelmiszerek tényleg rossz minőségüek?

Figyelt kérdés
Mert van aki azt mondta ilyet ne vegyek mert nem jó semmire.
2008. aug. 21. 14:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
A kenőmájast megettem, a másikat kb 3 falás erejéig és utána kuka..
2008. aug. 21. 22:25
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Értem már.
2008. aug. 22. 09:03
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Magyarország az Magyarország.Ne hasonlítsuk össze a külföldi

Tesco-val. Egyébként meg minden estben hasonlítsd össze a tescos terméket az eredetivel, hogy mit tartalmaz és döntsd el neked jó e.

2008. aug. 24. 15:06
 14/16 anonim válasza:
100%
Én kisvárosban élek, nálunk a Coop üzletnek vannak olcsó "márkás" termékei. A legtöbb áruban csalódtam. Pl lecso konzerv, wc papir, tészták. Az a gyanum, azért olccó, mert gyenge minőségű alapanyagból vannak.
2008. aug. 24. 17:59
 15/16 anonim válasza:
100%
Én pl. imádom a Tescos kenőmájast. Szerintem nagyon finom, nekem semmi bajom nincs tőle. És a legtöbb Tescsos terméket is szeretem. Tényleg egyén függő.
2008. aug. 24. 20:25
 16/16 Vajda Gábor ***** válasza:
100%

A lényeg hogy ott hústermékeket nem igazán szabad venni-ettől mindenkit védek,me tudom milyen körülmények közt kerülnek a pultba és azt is tudom honnan,mert dolgoztam ebben a szakmában...elég szörnyű dolgok voltak...

A romlott szalonnát is megsütik hogy ne látsszon rajta hogy káros az egészségre...:(((((((((((Ez csak egy péda volt...

De van mégegy...ha lejár a szavija visszaviszik a húsfeldolgozóba ahonnan jött és ott átcsomagolják.Aztán megint hozzhák ugyanazt a lejárt szavis terméket csak megint más csomagolásban,nameg más címkével....

ja erről nekem nem szabadna se tudnom se írnom...me lelőnek

Na mindegy...:)))))A lényeg hogy őszinte voltam.

2008. dec. 16. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!