Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért kell a tojásrántotta...

Miért kell a tojásrántotta mellé kenyeret enni?

Figyelt kérdés
Ha nem eszek hozzá kenyeret az baj? Nehezebben emészthető?
2015. jan. 17. 19:46
1 2
 11/20 anonim válasza:
34%
MERT BEFOSOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2015. jan. 17. 21:23
 12/20 anonim ***** válasza:
48%
Felesleges a kenyér. Minek?? Inkább pár szelet paradicsom, uborka, saláta.
2015. jan. 17. 21:34
 13/20 anonim ***** válasza:
33%
Nekem szörnyű hasfájásom lesz, ha nem eszek mellé kenyeret, pedig nem használok sok zsírt alá.
2015. jan. 17. 22:14
 14/20 A kérdező kommentje:

Akkor ez is egy olyan régi szokás lehet, aminek azért van valami értelme. :)

Azt hittem, inkább olyan válaszok lesznek, hogy nem kell kenyér, mert nem egészséges.

Én egyébként kevés kenyérrel szeretem enni. Sült krumplival a legfinomabb, de az úgy már tényleg kemény étel...

2015. jan. 17. 22:43
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Néha előfordul, hogy kenyér nélkül eszem, és eddig még nem lett tőle bajom. Szerintem ha normális emésztésed van, akkor nem okoz gondot. De én általában kívánok hozzá valami szárazat, mert önmagában kicsit olajos.
2015. jan. 17. 23:35
 16/20 anonim ***** válasza:
88%

Korabban en is mindent kenyerrel ettem, meg a kenyeret is :) Ez volt nalunk az alap, apam mindig ramszolt hogy "egyel hozza kenyeret is". Csak ezt ismertem, es en is elhittem ezeket a hulyesegeket hogy hat hasmenest kapsz meg rosszul leszel meg mittudomen.

Megis mi a banatos lofaxtol kapnal hasmenest ha nem eszel kenyeret? :)))) A kenyer megved vagy mi?

Aztan par eve eletmodot valtottam, lefogytam, sportolok kemenyen, es ha dietas idoszakban vagyok, akkor egeszen egyszeruen nem eszek semmifele kenyerfelet. A tojast bo zsirban megsutom (kokuszzsir es olivaolaj kevereke) tukortojasnak vagy rantottanak, vagok hozza nehany szelet sajtot, paprikat, paradicsomot. Semmi bajom tole az egvilagon.

Ezert irtam hogy szokas kerdese.

2015. jan. 17. 23:44
 17/20 anonim ***** válasza:
45%
Utolsó: ebben van valami. Tényleg túl sok kenyeret eszünk. meg a leveseket is jóó lisztes rántással. Gondolom, még a szűkösebb időkből maradt itt ez a szokás, amikor olcsón kellett jóllakni
2015. jan. 17. 23:52
 18/20 anonim ***** válasza:
49%

# 10

Esetleg a kákabélű emberek jóllaknak 3 tojástól meg egy szelet kenyértől.Én minimum 6 tojást sütök meg s eszem hozzá kenyeret is.Lágy tojásból pedig vagy tízet főzök,ha jól akarok lakni.

2015. jan. 18. 00:01
 19/20 A kérdező kommentje:

utolsó, akkor neked a tojásos ételek nem számítanak olcsónak. :)

Emésztés kérdése lehet az egész. Én szinte bármit összeehetek, nincs bajom, de a férjem például a legapróbb dolgoktól is szalad a wc-re.

2015. jan. 18. 14:29
 20/20 anonim ***** válasza:
50%

18: 10 tojás? :D:D OMG

Én max 2-öt tudok megenni, pedig nem vagyok kis ember.

2015. jan. 18. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!