Miért kell a tojásrántotta mellé kenyeret enni?
Akkor ez is egy olyan régi szokás lehet, aminek azért van valami értelme. :)
Azt hittem, inkább olyan válaszok lesznek, hogy nem kell kenyér, mert nem egészséges.
Én egyébként kevés kenyérrel szeretem enni. Sült krumplival a legfinomabb, de az úgy már tényleg kemény étel...
Korabban en is mindent kenyerrel ettem, meg a kenyeret is :) Ez volt nalunk az alap, apam mindig ramszolt hogy "egyel hozza kenyeret is". Csak ezt ismertem, es en is elhittem ezeket a hulyesegeket hogy hat hasmenest kapsz meg rosszul leszel meg mittudomen.
Megis mi a banatos lofaxtol kapnal hasmenest ha nem eszel kenyeret? :)))) A kenyer megved vagy mi?
Aztan par eve eletmodot valtottam, lefogytam, sportolok kemenyen, es ha dietas idoszakban vagyok, akkor egeszen egyszeruen nem eszek semmifele kenyerfelet. A tojast bo zsirban megsutom (kokuszzsir es olivaolaj kevereke) tukortojasnak vagy rantottanak, vagok hozza nehany szelet sajtot, paprikat, paradicsomot. Semmi bajom tole az egvilagon.
Ezert irtam hogy szokas kerdese.
# 10
Esetleg a kákabélű emberek jóllaknak 3 tojástól meg egy szelet kenyértől.Én minimum 6 tojást sütök meg s eszem hozzá kenyeret is.Lágy tojásból pedig vagy tízet főzök,ha jól akarok lakni.
utolsó, akkor neked a tojásos ételek nem számítanak olcsónak. :)
Emésztés kérdése lehet az egész. Én szinte bármit összeehetek, nincs bajom, de a férjem például a legapróbb dolgoktól is szalad a wc-re.
18: 10 tojás? :D:D OMG
Én max 2-öt tudok megenni, pedig nem vagyok kis ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!