Miért kell a tojásrántotta mellé kenyeret enni?
Figyelt kérdés
Ha nem eszek hozzá kenyeret az baj? Nehezebben emészthető?2015. jan. 17. 19:46
1/20 Yolomaster válasza:
Hogy a beledet ne csessze szet. A kenyernek nedvszivo hatasa van ami egy kiados rantotta utan jol jon ha erted
4/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem kell, ha nem akarod akkor ne egyed. Semmi sem kényszer! Úgy eszel mindent ahogy neked tetszik!
A nagybátyám egyszer azt csinálta, hogy az ebédre vitt bableves és a mákos tésztát összekevert, és jóízűen megette, amikor meg furán néztek rá, csak annyit mondott: Nem mindegy, hogy hol keveredik össze?
5/20 anonim válasza:
Van, aki egészségi okokból MINDENHEZ eszik kenyeret, amiben van zsiradék. Mert olyan epegörcsöt kap, ha nem eszik egy falat kenyeret, hogy na még! Az okát nem tudom, csak a tapasztalat mondatja velem.
6/20 anonim válasza:
Erdekes modon en semmihez nem eszek kenyeret, egyetlen kivetel van, a tojas. Nem tudom az okat, de egy szelet vekony toast (es persze zoldsegek) nelkul el sem tudom kepzelni sem a fott, sem a sult valtozatot.:) Nekem tul tomeny lenne magaban, a sargaja miatt.
De ha te szereted, nem vagy rosszul utanna, nem terhel meg, akkor edd kenyer nelkul. A szervezeted tudja, mi a jo neki. Hallgass ra.
7/20 anonim válasza:
Én sem eszem hozzá kenyeret, szerintem csak elveszi az ízét. Mindig megnéznek emiatt, anyukám pl a krumplifőzelékhez is eszik. Persze meg is látszik rajta.
8/20 anonim válasza:
Nem kell. A férjem sem eszik hozzá soha. Én viszont igen, pedig nagyon kevés kajához eszek kenyeret.
9/20 anonim válasza:
Nem kell. Én azért eszem hozzá, mert laktatóbb meg elcsapja a hasam (tényleg!).
10/20 anonim válasza:
Szerintem a szüleink annak idején ezt csak azért nevelték belénk, mert laktatóbb úgy egy tojásránotta mintha magában ennéd. Gondolj bele. Sütsz 3 tojást, megeszel hozzá egy szelet kenyeret, és kellemesen jóllaksz. Namármost, ha ugyanezt kenyér nélkül eszed meg, akkor szerintem simán be tudnál tolni még pluszban 3 tojást nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!