Milyen reggeli ételeket ismertek?
Figyelt kérdés
Már évek óta szinte csak müzlit eszek, néhány kivétellel. Persze ha reggelire gondolok nekem is eszembe jut a rántotta meg ilyesmi de milyen ételeket lehet még készíteni reggelire? Szeretnék reggelinél is változatosan étkezni. Az elkészítésre sulinapokon úgy tíz perc lenne jó de most hogy szünet van többet is rászánhatok. Mit tudtok ajánlani? (Nem vagyok vegetáriánus és allergiás se semmire.)2014. dec. 30. 15:40
1/7 anonim válasza:
bundás kenyér, melegszendvics, pirítós, különféle szendvicsek (de ne olyan amit a suliba viszel pl kenyérből csináld és ne borítsd le kenyérrel)
2/7 anonim válasza:
Vajas piritós teával, vagy vajas lekváros piritós kakaóval.
4/7 anonim válasza:
Én leginkább almát szoktam enni. De ami nekem is eszembe jut:
- pirítós (lehet felvágottal, lekvárral, zöldségekkel)
- bundás kenyér
- rántotta
- rántottás zsemle
- különféle szendvicsek
- melegszendvicsek
- tejbegríz/tejberizs
- kakaós csiga, fahéjas csiga
- croissant (vaníliás, csokis)
- búrkifli (mákos, diós)
- briós
- sós rúd
- sajtos rúd
- pogácsa
- különféle gyümölcsök, gyümölcssaláta
- joghurt
- müzli (gyümölccsel vagy joghurttal akár, de lehet tejjel is)
- müzliszelet
Gondolj csak egy szálloda svédasztalos reggelijére.
5/7 anonim válasza:
Ham and eggs, lágytojás pohárban, debreceni, sült kolbász...
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2014. dec. 30. 17:01
7/7 anonim válasza:
Ehetsz traditional english breakfast -et is (angol reggelit) max a baked beans-et nehez beszerezni videken (de recept van a neten otthon megtudod csinalni kb 1 liter kijon 150-300 ftbol) meg a black pudingot es az angol sausage-ot, de azt ne sajnald szar pep az egesz. Champion gombat a serpenyoben piritod meg plusz a kette vagott paradicsomot (nem felszeletelt! Csak kettevagot) Tukortojas, a paradicsomos bab (baked beans) macok v tocsni ki h hivja. Es hus ha akarsz hozza kakastarejt v kolozsvari szalonnat kisutni. Plusz vajas piritos amivel kitorlod a tanyert :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!