Ki hányszor kapott Kinder tojást?
Mi volt benne?
A figurák közül miből volt több?
Melyik fajta volt(az a nagyon régi tán 89-95 generáció
vagy az új fajta csomagolás vagy az ilyen mostani mese szereplős) ezekre gondolok a kérdésemben!
Hány évesek a klasszikusok(felnőttek)
36 vagyok, kb 92 környékén rengeteget kaptunk a húgommal. Egy csomóban volt rózsaszín párduc, amit össze kellett rakni és matricázni.
Figurákból víziló meg talán oroszlán volt. Azok elég ritkák voltak. Keszthelyen van egy játékmúzeum, ott elég nagy gyűjtemény van Kinder figurákból, amúgy is zseniális hely nosztalgiázásra.
Amikor kicsi voltam ('89-ben születtem), hetente többet is, ha boltba mentünk, egyet mindig kaptam (visszagondolva, lehet rajtunk gazdagodott meg a cég :D), ünnepekre is mindig ezt kértem. Csak a játék érdekelt, a csoki nem, azt mindig a papa ette meg. :D
Unokatesóimmal, osztálytársakkal cserélgettük a figurákat.
Annyira aranyos figurák voltak: az oroszlános, pingvines, vízilovas, krokis.... imádtam mindet. <3
Pont a múlt héten pakoltunk a szüleimnél, és megtaláltuk őket dobozokban, mutattam is a gyerekeimnek. Nem hazudok neked, de legalább 3-4000 darab biztos volt a padláson. Lehet, össze is számolom őket majd.
Plusz még a húgom gyűjteménye is, de azt ő elvitte magához költözéskor.
Alkalmanként az én gyerekeim is kapnak, de ők nincsenek úgy oda érte. Viszont a mostaniak már elég silányak szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!