Egy teafiltert hányszor lehet használni?
Figyelt kérdés
2014. aug. 21. 12:05
2/15 anonim válasza:
Egy csészéhez való tea van benne, de én már csináltam belőle kettőt. Igaz, a második már nem volt olyan finom.
3/15 anonim válasza:
Akárhányszor használhatod, ha nem teát akarsz főzni.
4/15 anonim válasza:
1 tea = 1 filter
Nem is tudtam, hogy valakiben felmerülhet ez a kérdés.
5/15 A kérdező kommentje:
nem úgy gondoltam hogy eltartom egy hétig és minden nap használom:D hanem hogy egyszerre van mondjuk 3 bögre és egy filtert fel lehet használni többnél is nem? simán jön még belőle, szerintem pazarlás minden bögréhez egy újat elővenni
2014. aug. 21. 12:56
6/15 anonim válasza:
1fazékba bele öntesz vizet és bele rakod azt az 1db filtert és utána kiöntöd a teás poharakba
7/15 anonim válasza:
1 fazékba 1 filter? Annak víz íze lesz. Ha nem mikrósan főzöd, hanem fazékban, akkor mondjuk tegyél bele 3 filtert, és annyi vizet, hogy 5-6 bögrére elég legyen. De én mikrósan szoktam 1 filter 1 bögre módszerrel.
8/15 anonim válasza:
Addig használod, amíg még élvezhető teát ad.
Van, aki nem dobja ki egy csésze után. Ezt nevezik spórolásnak.
9/15 anonim válasza:
Én egy kancsóval csinálok és szerintem ugyanolyan finom mint amikor csak egy bögrével!
10/15 anonim válasza:
Egyszer. Utána már nem lesz belőle olyan finom tea.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!