Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Születésnapra melyik tortát...

Panna Cotta kérdése:

Születésnapra melyik tortát választanátok : kinder bueno, tiramisu, sacher, sztracsatella, karemell, kókusz?

Figyelt kérdés

2014. jún. 25. 22:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Házi, cukrászdai? Volt előtte kóstolva? Kinder Bueno, karamell jól hangzik de bizonytalan forrásból talán inkább a biztosra mennék (Sacher).
2014. jún. 25. 22:10
 2/7 anonim ***** válasza:
82%

A sztacsatella és a tiramisu alapból kiesik, mert egyiket sem szeretem. A kinder buano is, mivel a mogyorókrémet sem szeretem.

A sacher az egyik kedvencem, egyszerű, de nagyszerű kategória, úgyhogy vagy ezt választanám, vagy a karamell és a kókusz közül valamelyiket, hangulatfüggően.

2014. jún. 25. 22:19
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

Mind jól hangzik, nem lehet ilyen sorrendben? :D

Amúgy, ha egyet kell választani, szerintem a sachert.

2014. jún. 25. 22:20
 4/7 anonim ***** válasza:
75%

Sachert.

Kinder bueno tortát még sose ettem, de ha olyan mint a csoki, akkor már a gondolatától is rókakoma kerülget. Karamell és a kókusz szintén túl gejl. Straciattella tortáról még csak nem is hallottam. Tiramisu-t meg csak én tudom olyat készíteni, amit szerintem finom :P

2014. jún. 25. 22:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

1. Kinder Bueno

2. Tiramisu

3. Stracciatella

2014. jún. 25. 23:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Karamellt, mert azt nagyon régen ettem, de jöhetne a többi is, kivéve a kókuszt, mert azt nem szeretem.
2014. jún. 26. 07:54
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Karamell, kókusz vagy sztracsatella.
2014. jún. 26. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!