Szerintetek mia az oka hogy reszelve a sajt finomabb mint harapva?
Figyelt kérdés
WTF?2014. dec. 16. 17:39
1/3 anonim válasza:
Elvileg azzak szokták magyarázni, hogy nagyobba sajt felülete a súlyához viszonyitva, ezért több ízanyag jut ki belöle.
Ennek ellenére nekem harapva finomabb, mert jobban érzem az ízét rágás közben.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi ez érdekes :)
2014. dec. 16. 20:05
3/3 anonim válasza:
Nem tudom, én is mindig reszelve eszem a sajtot akár csak natúrban akár szendvicsben. Valahogy úgy könnyebb, lágyabb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!