Miért finomabb a reszelt sajt, mint az egész?
Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 20:53
1/9 anonim válasza:
nemtudom de imádom<3 mindig lopkodok:$:D
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
mert a sajt közepe finomabb mint a széle, az olyan száraz, meg büdös.. de mikor le van reszelve, akkor a belső részét eszed, és nem is olyan tömény :D
5/9 anonim válasza:
Talán a levegő miatt. Jobban átjárja, és így jobban érződik.
6/9 anonim válasza:
Az előttem szóló mellett pártolok. Könnyebbnek érezzük a sajtot, nem kell annyit rágni rajta.
7/9 anonim válasza:
Amúgy ha egy csikot vágok csak le belőle, de papirvékonya, az is sokkal izletesebb, nem csak reszelve...sőt talán jobb mint reszelve, emrt nem olyan picii:D
8/9 anonim válasza:
a csik 2-3, pár cm széles mellesleg, nem csak kis girnyó :)
9/9 anonim válasza:
szerintem is jobb, igaz nem tudom miért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!