Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szokott lenni disznovagas...

Szokott lenni disznovagas nalatok?

Figyelt kérdés
2014. dec. 15. 08:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
2 hete volt..:)
2014. dec. 15. 08:38
 2/7 anonim ***** válasza:
13%

Régebben volt, de már letettünk róla, mert a disznó hús egészségtelen, és vannak a családban sajnos koleszterin betegek akiknek egyáltalán nem kellene disznóhúst enniük.

Mi ugye a hurkát, meg a kolbászt ugyanúgy megcsináljuk, mert szoktunk rendelni hozzávalókat, egy megbízható hentestől, meg háztól is ha úgy adódik. egyik ismerősünk most szombaton vágtak malacot a hurkát mi csináltuk meg nekik a párommal, mert a párom nagyon jól tudja megcsinálni, 22 éves létére elsőosztályú hurkát csinál, amire még apja tanította meg gyerekkorában, meg persze segítettünk másban is, hurkáért meg kolbászért cserébe :)

2014. dec. 15. 09:03
 3/7 anonim válasza:
100%
Sajnos, igy a hetvegi sokaig alvos napon is felvertek hajnalban hogy aztan este 8ig szorakozzak egy disznoval (tovabb ha nem fogyott volna el a bel). De legalabb a hurkatoltovel lelottem anyamat es fetrengtunk emiatt vagy 10percig.
2014. dec. 15. 09:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap volt,de én kihagytam most ezt a 'bulit' :D
2014. dec. 15. 09:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Volt már rá példa, nem is egyszer.

Az egészben a legjobb a hajnali pálinka, meg a főtt máj, jól megsózva.

Aki szerint egészségtelen, az egyen humuszos-norbiápdétes grillcsirkét, de törölgesse jól át Domestossal!

2014. dec. 15. 09:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is a főtt májat szeretem a legjobban meg a fülét..:)
2014. dec. 15. 12:33
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szokott néha de utána mindig balhé van,mert szólnak a közösképviselőnek a visítás meg a szagok miatt.

(Panelben lakunk)

2014. dec. 17. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!