Ti mit tesztek, ha lefekvés előtt nem sokkal megéheztek?
Figyelt kérdés
Esztek ilyenkor valamit? Ha igen, mit, ha nem, hogy tudtok elaludni az éhség ellenére?2014. dec. 8. 23:52
1/11 anonim válasza:
Bármit. Hideget, főt ételt, ami van, és amihez kedvem van.
2/11 anonim válasza:
egy pohár tej, lehet hideg és meleg. (cukor nélkül)
3/11 anonim válasza:
Én most speciel sajtos tallért narancslével.
4/11 anonim válasza:
Sovány túró! Esetleg joghurttal leöntve. A túró kazeint tartalmaz, lassan felszívódó fehérjét, erre szüksége van az alvó testnek. Egy a szabály, hogy közvetlen lefekvés előtt nem szabad szénhidrátot és zsírt fogyasztani, mert alvás közben nincs szükség annyi energiára, így az csak zsír formájában elraktározódna.
7/11 anonim válasza:
Eszek. Nem is szabad éhesen lefeküdni. Ha van maradék a vacsiból, akkor abból eszek egy keveset, ha nincs, akkor egy pici szendvics, vagy ha van itthon valami süti, akkor azt.
8/11 anonim válasza:
főtt tojást zöldségekkel, pár szelet sonkát, joghurtot
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nekem azt tanították, hogy lefekvés előtt 2-3 órával már nem eszünk. Nem vagyok finnyás, két dolgot nem szeretek egyáltalán: a tűrót és az almát :D de a 8. válaszoló jó tippeket adott. Meg gondolom akármilyen könnyű gyümölcs is jó lehet :)
2014. dec. 10. 00:04
10/11 anonim válasza:
Natur joghurtot szoktam enni ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!