Igaz az, hogyha lefekvés előtt eszünk, akkor nagyobb annak az esélye hogy rosszat álmodunk?
ki tudja? :)
Egyszer próbáld meg, hogy befalod a hűtőt és úgy aludj el.
Ha túleszed magad, akkor igaz. Rosszul alszol igy nagyobb a sansz a rossz álomra.
De a teljes éhkopot sem ajánlom, akkor meg nem tudsz elaludni, legalábbis sokkal nehezebben, az életösztön müködik, hajt hogy maradj ébren és keress ételt.
hát ilyen velem sosincs, többször is tele zabálom magam este 11-éjfélkor és k*rva jókat alszok xD álmodni nem nagyon szoktam ,de ha mégis akkor se rosszat :)
most is éppen kb 15 perce hagytam abba a pacal evést ( 2 púpozott tányérral ettem + kenyér :) )
Könnyen álmodhatsz rosszat, de ha nem, akkor sem egészséges elalvás előtt enni. Megterheli a szervezeted, ezért is álmodhatsz rosszat.
Csak könnyű ételt egyél (gyümölcs) vagy hagyj elég időt, vagy csak fél (nem háromnegyed!) adagot egyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!