Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Valaki nyert már pendrive...

Valaki nyert már pendrive -ot, "netán" nagyobb nyereményt a Túró Rudival?

Figyelt kérdés

A pöttyösnél van ez a "minden 5. nyer" akció. Nyertünk már egy pár terméket, meg minden, de volt egy pár kód is, de a kód természetesen egyik sem nyert. Nem, mintha gyanúsnak találnám, vagy hasonló ( :D ), csak kíváncsi vagyok, hogy valaki nyert már-e nagyobb nyereményt egy Túró Rudinál? :)

Köszönöm a válaszokat :)

2012. ápr. 29. 01:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nyertem egy pendriveot, de még nem kaptam meg. :\ Az iPhone viszont mindennél jobban kellett volna. :c

Gondolj bele hogy a hetvenéves nyényi vesz egy rudit a 3 éves unokájának Rákosborzasztón, és miután a kisürge betolta a pofijába a táplálékot, a néni KIDOBJA a papírt amin rajta volt egy iPad nyerőkódja! :O :D egy csomóan meg se nézik, meg végülis több millió rudiból csak pár darab ami kóddal nyerő... :\

2012. ápr. 29. 01:40
 2/5 tetro ***** válasza:
55%
ez nem így működik, mint ahogy te gondolod...
2012. ápr. 29. 02:03
 3/5 anonim válasza:
40%

De igen.. Rengeteg papírt kidobnak, nem mindenkit érdekel ám a nyereményjáték, sőt sokan el se olvassák..

Én is láttam már eldobva egy rakat rudipapírt.. Lehet, hogy azok között volt nyerő, ki tudja..?

2012. ápr. 29. 08:53
 4/5 anonim válasza:
65%
Jaj sorry, azt hittem a 2. válaszoló helyett, hogy a kérdező kommentelt :-)
2012. ápr. 29. 08:58
 5/5 tetro ***** válasza:
100%

akkor légyszi olvasd el te is, hogy hogyan működik ez a nyereményjáték, aztán fogalmazd meg még egyszer a mondandód, mert amint mondtam, nem így működik...

a nyeremények nem konkrét kódokhoz vannak kötve. ergo a beírt kódokra a rendszer folyamatosan szórja ki a nyereményeket. vannak nyerő kódok. és vannak a rendszerben olyan kódok, amik akkor nyernek, ha az előbbiből nem kerül elő elég.

2012. ápr. 29. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!