Valaki nyert már pendrive -ot, "netán" nagyobb nyereményt a Túró Rudival?
A pöttyösnél van ez a "minden 5. nyer" akció. Nyertünk már egy pár terméket, meg minden, de volt egy pár kód is, de a kód természetesen egyik sem nyert. Nem, mintha gyanúsnak találnám, vagy hasonló ( :D ), csak kíváncsi vagyok, hogy valaki nyert már-e nagyobb nyereményt egy Túró Rudinál? :)
Köszönöm a válaszokat :)
Hát én nyertem egy pendriveot, de még nem kaptam meg. :\ Az iPhone viszont mindennél jobban kellett volna. :c
Gondolj bele hogy a hetvenéves nyényi vesz egy rudit a 3 éves unokájának Rákosborzasztón, és miután a kisürge betolta a pofijába a táplálékot, a néni KIDOBJA a papírt amin rajta volt egy iPad nyerőkódja! :O :D egy csomóan meg se nézik, meg végülis több millió rudiból csak pár darab ami kóddal nyerő... :\
De igen.. Rengeteg papírt kidobnak, nem mindenkit érdekel ám a nyereményjáték, sőt sokan el se olvassák..
Én is láttam már eldobva egy rakat rudipapírt.. Lehet, hogy azok között volt nyerő, ki tudja..?
akkor légyszi olvasd el te is, hogy hogyan működik ez a nyereményjáték, aztán fogalmazd meg még egyszer a mondandód, mert amint mondtam, nem így működik...
a nyeremények nem konkrét kódokhoz vannak kötve. ergo a beírt kódokra a rendszer folyamatosan szórja ki a nyereményeket. vannak nyerő kódok. és vannak a rendszerben olyan kódok, amik akkor nyernek, ha az előbbiből nem kerül elő elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!