Hogy tudnék megnézni egy 4GB-nál nagyobb filmet pendrive-ról asztali dvd-n?
Figyelt kérdés
4 GB-nál nagyobb filmet szeretnék lejátszani asztali dvd-n pendrive-ról. Persze kiírta a hibaüzenetet, hogy nincs elég hely, mert FAT32-ben van, ezért átformáztam előbb NTFS-be, majd exFat-ba, de ezekben meg a dvd lejátszó nem ismerte fel a pendrve-ot. Létezik más megoldást?2011. márc. 24. 21:22
1/4 Panda Péter válasza:
szerintem nincs, de én nem használnám ntfs-ben a pendrive-ot huzamosabb ideig, mert az indexelés kicsinálhatja elég rövid idő alatt.
3/4 anonim válasza:
Én egy külső wincsire FAT partíciókat csináltam és így nem gond.
4/4 anonim válasza:
Kérdés, hogy milyen formátumú ez a 4GB-os film? Nem lehet, hogy a formátumot nem ismeri a lejátszó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!