Melyik ételtől undorodsz?
Nyers májtól, pedig elkészítve az egyik kedvenc ételem.
Amit viszont képtelen vagyok megenni az a vanília
Én a kovászos uborkával vagyok így.
A szagától is öklendezek,olyan,mint a romlott tej.
Mindenevő vagyok, de a sóskát ki nem állhatom, szó szerint ránézni sem bírok. a spenóttal meg semmi bajom :)
Ja, még egy, a bélszín angolosan (véresen ), de szerencsére nem kell gyakran találkoznom vele... :)
A kovászos uborka az olyan,amit nem tudok megérteni,ha valaki megtudja enni.
ROthadó bűze van.
Én még a szagától is rosszul vagyok,de az ízébe bele sem merek gondolni.
Nyilván a nyers hústól sokan undorodnak,de azt nem nevezném ételnek:D
Én a csigát hamarabb megenném,mint a kovászos uborkát az biztos.
Ami kívülről gusztustalan,nem biztos,hogy rossz íze van,de aminek a szaga undorító,annak tuti az íze sem jobb.
Akkor még nem találkoztál JÓ kovászos uborkával.
Évekig nem ettem, már nem is emlékeztem milyen a szaga, íze. Aztán két éve csinált egy barátunk és hozzot belőle a férjemnek. Hát frankón macska pisi szaga volt, nem bírtam.
Aztán csináltunk mi és annak igazán jó illata és íze volt.
Kérdésedre is válaszolva, a sertés agyvelő az amit abszolút nem bírok, még a látványát sem.
Meg azt nem bírom elviselni ha a fejet rajta hagyják, ez általában halakra (még a konzervre is) jellemző. De gyakran látom hogy a tálcás egész csirke, kacsa, liba is fejjel együtt van árulva.
Az ilyen konzerves halaktól én is undorodom.
Nagyon büdösek.
A fej pedig csak egy "+ pont" ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!