Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A hideg-meleg ételjegyet...

A hideg-meleg ételjegyet elfogadják-e élelmiszerboltokban? Ha igen melyek ezek?

Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 15:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Köcsög az apeh!

Eddig miért nem foglalkozott az étkezési utalványokkal??? A hideg utalványokon sem csak hideg élelmiszert vettek az emberek, vettek cigit, mosóport szalvétát.

2010. febr. 7. 08:39
 12/21 anonim ***** válasza:

Most olvastam: A Vasas Szakszervezet tiltakozik az APEH rendelkezése miatt, annak visszavonását kéri.

Lesz itt még összefogás ételutalvány ügyben!

Javaslatom: mindenki aki akarja fogadhassa el, de ha nem a saját üzletének megfelelőt fogadja el, akkor a beváltáskor tőle nagyobb %-ot vonjanak le.(mert azt tudjátok ugye, hogy ha a bolt pénzt akar csinálni az elfogadott utalványokból, akkor min.6,5%-ot levonnak belőle.Vagyis így a bolt ugyan nem jár túl jól,ezért valószinűleg árat emel, a vásárló viszont eldöntheti,

hogy hol költi el a jegyeket.)

2010. febr. 7. 13:35
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
De miért kell amiatt tiltakozni, ami eddig is szabálytalan volt? eddig sem fogadhatott volna egy boltt, hentes stb sem melegételutalványt. Most ezt szeretnék betartatni, erre tiltakozni kellene, hogy maradjon továbbra is szabálytalan?
2010. febr. 7. 13:39
 14/21 anonim ***** válasza:

13:39-es

Azért tiltakoznak az emberek, köztük én is, mert nem engedhetem meg magamnak, hogy étterembe járjak állandóan. Nagyon jó volt, hogy eddig a coop elfogadta. És nem az apeh találta ki, hanem az állam . De érdekes módon pont egybeesett a hideg csekk 98%-os megadóztatásával.

2010. febr. 7. 14:44
 15/21 anonim ***** válasza:

Igen, eddig is csaltak nem? Csak eddig nem érdekelt senkit! Érdekes, hogy együtt van a hideg utalvány "megszűnésével"....

Én is ismerek olyan hentest aki elfogadja, majd tovább passzolja (nem bélyegzi le, nem firkálja össze), a múltkor előttem fizetett a cba-ban. Azt mondta, hogy ez után is elfogadja. Tehát kockáztat.

2010. febr. 7. 16:30
 16/21 anonim ***** válasza:
Én tegnap meleg kajajeggyel fizettem boltban, semmi probléma nem volt. És annyian fizettek avval,h szerintem inkább megkockáztatnak egy 100ezres büntetést, amikor milliók folynak be nekik a melegkajajegyből.
2010. febr. 7. 17:07
 17/21 anonim ***** válasza:

Kedves hozzászólók és érintettek...

01-31 15:50 !! Így igaz, tulajdonos függő..

02-07 07:30 !! Ez komoly?? Akkor aki EZT kitalálta gratulálok! Ki a fészkes fene akar gyorsétkezdébe zabálni?? Nekem annyira jó volt hogy a hentes boltba is

beválthattam.. Szerintem ez nem lesz JÓÓ! Nagyon visszaesik a forgalma az üzletnek, és soknak lehet hogy ez volt az egyetlen lehetősége a hús félét is az

asztalra tehessen a családtagoknak. De úgy látszik az a lényeg nyomorba döntsenek minket...

02-07 08.39!! Igazad van, néha alkohol is belekerült a kocsiba, megkockáztatom, mindig ...

02-07 13.35 !! Én benne vagyok! nyissunk olyan oldalon valami szavazási lehetőséget, ahol ki hol vásárolná le, ha akár minden boltba beválthatóvá nyilvánítanák!! étterem, tes... stb bevásárló központ, hús és hentesárú, halbolt, zöldséges, minden olyan termék ami élelmiszer célú. Hiszen ezt megfőzzük!!

Én lennék az első aki szavazna. ( persze ha értesülök erről a szavazásról! )

02-13-39 !! Legalább 2 éve beváltja az a bolt ahol én vásárolok!

02-14.44 !! Igen nekem is ezért lenne jó, utálom a MC kajákat, étterembe se mehetek pedig már csak 2 maradtunk!! Sokkal jobb ha én gyártok fasírtot, amit hasonlókkal pakolhatok meg mint a hambi zsemlét akár... Miért baj ha én inkább 1000 Ft pörkölt húst veszek érte??Csak olyan találhatta ki akinek étterme, vagy a MC-be

érdekeltsége van. Biztos visszaesett a forgalma...

02-17:07 !! Ahol én is be szoktam váltani, ott is sokan ezzel fizetnek. Bízom benne hogy kacsa. Már csak azért is mert az állam is sokat veszít majd, kevesebb lesz a forgalma a boltoknak, kevesebb adót fizet... Kinek jó ez???

2010. febr. 8. 11:30
 18/21 anonim ***** válasza:

A nol.hu-n olvastam ma reggel:

A korábbiakban írt vasutas szakszervezet tiltakozására,valószínűleg az APEH fog kiadni hamarosan egy közleményt, miszerint a melegétel utalványok elfogadása ugyanúgy fog történni, mint 2009-ben.Vagyis fizethetünk a boltban vele, ahol elfogadhatják, mert van szerződésük.

2010. febr. 11. 09:13
 19/21 anonim ***** válasza:

Ez csúsztatás! Ha azt vesszük, tavaly sem volt legális elfogadni mindenre a meleg utalványt... ráadásul akkor még volt hideg is.

Én úgy tenném hivatalossá, hogy a meleg utalványt kajára elfogadnám. Mert azokból vagy hideg vagy meleg kaja lesz, nem?

Itt a városban 3 cba közül 1-ben már pénteken nem fogadták el, a másikban csak élelmiszerre fogadják el, a harmadikban mindenre elfogadják.

Amúgy sok embert láttam tömött kosarakkal, levásárolták az összes meleg utalványokat. Máskor meg be osztja az ember. De most szerintem mindenki úgy volt vele, hogy biztos ami biztos alapon elköltik az nap.

2010. febr. 11. 17:18
 20/21 anonim ***** válasza:
A mai napon az APEH visszavonta a melegétel utalványok korlátozását, az eddigi feltételekkel a CBA-ban elfogadják!
2010. febr. 12. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!