Hogy kell krumplit főzni?
Figyelt kérdés
hát lehet h hülye kérdés de hogy kell? ma én főzők ,a húst megsütöttem az jó is lett de krumplit még soha nem csináltam..azt mindig is anyu csinálta..most összevágtam megmostam és most fő de 1kg elég lesz egy 5fős családnak??és mddig főzzem?? és utána mennyi vajat tagyek bele hofy puha legyen?? köszi a válaszokat.:) 14/L2014. dec. 4. 11:40
1/10 anonim válasza:
ha megfőtt a krumpli leszűröd 3-4 evőkanál vaj és 2 tejföl. utána turmixgép.
1 kg elég
2/10 anonim válasza:
Próbáld egy villával megszúrni, hogy milyen puha. Kell egy 20-30 perc neki biztosan. Először adj hozzá 1-2 kanál vajat. Aztán kóstolgasd, hogy kell-e még bele.
Szerintem elég lesz az 1 kiló.
Ügyes vagy, hogy ennyi idősen főzöl. :)
3/10 A kérdező kommentje:
köszii.:) na kész lett tettem bele 4ek vajat összetörtem ja és egy kicsit sós lett.:( de próbálom még összekavarni hogy mindenhol legyen só.:)
2014. dec. 4. 11:56
4/10 anonim válasza:
Ha túl sós lett, akkor tejföllel javíthatsz rajta.
5/10 A kérdező kommentje:
okéé mindjárt kipróbálom.:) köszii.:) 1-2 evővanál elég?
2014. dec. 4. 12:00
6/10 anonim válasza:
Kezdetnek 1 elég, aztán kóstolgasd.
7/10 A kérdező kommentje:
már nem olyan sós nagyon finom lett.:) köszii, mostmár tudok krumplit főzni is.:)
2014. dec. 4. 12:02
10/10 A kérdező kommentje:
köszi,köszii.:) és a segítséget is.:)
2014. dec. 4. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!