Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyi kalória van ebben? Jó...

Mennyi kalória van ebben? Jó tömegnövelőnek?

Figyelt kérdés

3 tojás nyersen

1 banán

Egy pohár tej

3 ek. Cukor

Ezt mind osszekeverve

Mennyi kalória van ebben? Jó tömegnövelőnek? Valamit még rakjak bele? Mi a különbség zsír és kalória között?

Rólam: 17 éves fiú vagyok 190 cm 65 kg. Mindig vékony voltam, most szeretnék meghízni, kitestesedni. 1 hónapja járok heti 3 alkalommal konditerembe. Mindegy, hogy zsír vagy izom csak testesebb legyek :D

Tippeket is várok, esetleg edzéstervet is mert most jelenleg nincs olyanom csak végigmegyek a gépeken. Lehetőleg csak géppel ha valaki nekiáll nekem csinálni egyet :D

2014. nov. 28. 15:47
 1/4 anonim ***** válasza:
58%

Ilyen az mikor pistike lemegy a kondiba. Semmiről sincs fogalma, de eredményt akar.

Amég az 5.-es biológia anyagot se tudod addig hanyagold a dolgot.

2014. nov. 28. 16:30
 2/4 A kérdező kommentje:
^ ilyen kommentekkel kíméljetek... Köszi
2014. nov. 28. 21:57
 3/4 anonim ***** válasza:
58%
Nyisd ki a bioszkonyvet, le van írva szepen mi a különbség kalória es zsír kozott.
2014. nov. 28. 22:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Várom a további válaszokat :)
2014. nov. 29. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!