Kinek mi a kedvence?
Figyelt kérdés
Kinek mi a kedven étele ??2010. jan. 29. 18:20
11/33 anonim válasza:
huhh. . .hát nekem kedvenc úgy nincs sok mindent egyformán szeretek, de sok mindent nem eszek meg. De sütik közül a tiramisut imádom!!!
12/33 A kérdező kommentje:
azt én is fincsi nyaaaaaaaaami
2010. jan. 29. 18:47
13/33 anonim válasza:
Tiramisu, citromos vagy csokis muffin. Pestós tészta, saláták. =)
14/33 anonim válasza:
Tavaszi tekercs, kínai-japán kaják, paradicsomleves, palacsinta
15/33 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat !! :D
2010. jan. 29. 19:07
16/33 anonim válasza:
túrós táska leves, gyros, spenót, palacsinta (:
18/33 anonim válasza:
sok van:)Nagyon szeretem a csirkét, mindenféle salátákat, rizset, krumplit, saját készítésű pizzát:), milánóit, savanyú krumpli levest..meg persze édeseket is: palacsinta, tejbegríz, csokis sütik....
19/33 anonim válasza:
bolognai spagetti, sonkás-gombás pizza, a meki sajtburgere, meg kb az összes mekis meg burger kinges kaja :), gyros, marhaprökölt, birkapörkölt. :) anyu féle lasagne, túrós tészta :P
meg még azért van amit szeretek, de ezek a favoritok! :) meg édes nagyjából az egyetlen dolgok amit megeszek és édes, az a palacsinta és a plazma-torta :)
20/33 anonim válasza:
Gyros, azt mindennap ennék:)
Hortobágyi és ananászos-gombás palacsinta:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!