Mennyi borravalót szoktatok adni a pizzafutárnak?
Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 20:16
11/13 anonim válasza:
Most nem azért, de a pizzás nem azért van, hogy a hirtelen feltörő éhség+lustaságunkat kb 1 órán belül enyhítse?
1) Most ha én rendelek, akkor lehet, hogy nincs több pénzem, és épp azért aprózom ki, nem biztos, hogy én vagyok a bunkó.
2) Nekem sem adnak több pénz a munkahelyemen, amiből szívesen adnék még párszáz ft-ot.
3) Mi a helyzet pl a kolisokkal? Nem hiszem, hogy ők olyan sok borravalót hagynának, pedig sokat rendelnek.
12/13 LDL válasza:
Igen az más ha vki 12éves és rendel egy 28cm-s pizzát de te akimár biztos v 30éves csak van már egy biztos felépitet életed amiben kapsz egy olyan 160ezres fizetést... és a borravaló sajnos már nm olyan mint régen az éttermek adnak 3000ft-t naponta és majd szedd meg magadat a borravalóból...
13/13 Futár01 válasza:
Remélem bevezetik a kiszállításra is a 300 forintos szervízdíjat aszt mehet a sok csóró köcsög a faszomba!!!!! Akkor ha nem tetszik egyenek kulát!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!