Mennyi borravalót szoktatok adni a pizzafutárnak?
Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 20:16
3/13 anonim válasza:
Én semennyit. Ritkán rendelek pizzát, és olyankor annyit fizetek, amennyibe a pizza kerül.
5/13 anonim válasza:
attól függ milyen kedvem van... általában a teljes ár 10 - 20%-át
7/13 anonim válasza:
20.32 , 21.08 Ti egy nagy szarkupacok vagytok!Sajnos egyre több az ilyen féreg mint ti!Miért nem főzől otthon?(J)
8/13 anonim válasza:
utolsónak mondom hogy ha többet akartok érte kapni akkor építsétek be az árba ne itt arcoskodj mert semmi jogod nincs hozzá örülj ha valakitől kapsz annak is örülj hogy rendel valaki pizzát
9/13 anonim válasza:
20:32-es meg a másik.Szerintetek mennyit keres egy pizzafutár?sok köcsög.
10/13 anonim válasza:
A pizzafutárnak nem kell borravaló. Azért kapja a fizetését, hogy kihozza. Én is voltam pizzafutár és elég jól kerestem. Speciel nekem, aki most pizzát rendel jobban kell az a 100-200 ft mint neki mert neki legalább van munkája nekem meg per pill. nincs! Ugyhogy kapjátok be ti, én sem adok borravalót! Aki meg elvárja az egy köcsög, barom meg se érdemli és már csak ezért se fogok adni neki. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!