Én szívesen emlékszem rá. Finom volt.
Meggymártásos-darás-hús volt a kedvencem.
Nálunk sajnos borzasztó a kaja:( Régen jobb volt, és akkor én is szerettem de most... Szörnyű. Sajnos mostanában nem tudom miért, de nem divat a változatos étrend, múlthéten például végig tészta volt rántással, néha paradicsomszósszal. Már nagyon régóta nem jár semmihez se zöldség, saláta, bár általában a kaja se olyan, amihez szokás enni(sajnos) Úgy két hónapja van ez, hogy tészta tésztával... Amikor pedig normális kaja van, nem igazán lehet hozzájutni. (800 gyerek jár a sulinkba ebből kb 600 van befizetve ebédre, de a fele se jár enni... Kivéve, ha valami normális van, akkor meg azért nem éri meg lemenni, mert egyszerűen nem lehet a kajához hozzájutni.)
Szóval valószínűleg jövő hónaptól már otthonról viszek kaját, ez szinte minden szempontból jobban megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!