Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » "Mért nem ízlik mostanában...

"Mért nem ízlik mostanában semmi? "

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon sok étel nem ízlik vagy úgy érzem mintha már nem lenne jó tehát mintha már romlott lenne. De olyan ételeknél érzem amiket rendszeresen eszek. Szalámiknál, krumplinál, virslinél.. Arra lennék kíváncsi hogy ez mégis mitől lehet? Orvoshoz kéne fordulnom vagy mégis mit kéne tennem?
2014. aug. 16. 12:36
 1/6 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2014. aug. 16. 12:57
 2/6 anonim ***** válasza:
unod már őket
2014. aug. 16. 13:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha ennyire zavar, nyugodtan menj orvoshoz, inkább potyára menj, mint késve.
2014. aug. 16. 13:50
 4/6 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok.
2014. aug. 17. 00:04
 5/6 anonim válasza:
Akkor ugyanaz az eset áll fenn nálad, mint nálam is. Semmi extra, változol. Én is meglepődtem magamon, olyan ételeket nem tudok megenni, amit eddig imádtam. Teljesen normális! :)
2014. aug. 17. 11:18
 6/6 anonim válasza:
Nem biztos, hogy a változás miatt. Nálam is volt, hogy olyan kaják, amiket imádtam, de már túl sokszor ettem egymás után, már nem kívántam. Egy ideig ne edd, addig, amíg nem kívánod megint kifejezettem :)
2014. aug. 30. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!